Η Polyhealth

Η PolyHealth A.E. είναι μια νεοϊδρυθείσα, καινοτόμος εταιρεία παραγωγής υψηλής ποιότητος, φυσικών, βιοδραστικών προϊόντων. Με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο η PolyHealth A.E. εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση των καταναλωτών που εμπιστεύονται τα προϊόντα της για την προστασία της υγείας τους.

Η PolyHealth A.E. ιδρύθηκε το 2011 στην Λάρισα όπου βρίσκονται τόσο τα γραφεία όσο και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Εκμεταλλευομένη την σύγχρονη τεχνολογία, εφαρμόζοντας κατοχυρωμένες τεχνολογίες και χρησιμοποιώντας βιολογικές φυτικές πρώτες ύλες χωρίς οργανικούς διαλύτες, η PolyHealth A.E. έχει ήδη εισέλθει στο χώρο της παραγωγής φυσικών φυτοχημικών προϊόντων.

Έχουμε καταφέρει να παράγουμε ένα ισχυρό υγρό αντιοξειδωτικό από τα φυτικά υγρά του ελαιοκάρπου το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε πολυφαινόλες ελιάς και ιδιαίτερα σε υδροξυτυροσόλη, το πιο ισχυρό, γνωστό, φυσικό αντιοξειδωτικό. Αυτό το κατοχυρωμένο υγρό αντιοξειδωτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές, όπως ως φυσικό αντιοξειδωτικό σε τρόφιμα, για την παραγωγή των βιοδραστικών τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής και επιπλέον ως πρώτη ύλη για καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.